شهریور ۲۹

ارتباط مصرف غذاهای کنسرو شده با خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی

رابطه مصرف غذاهای کنسرو شده با خطر دچار شدن به دیابت و بیماریای قلبی

رابطه مصرف غذاهای کنسرو شده با خطر دچار شدن به دیابت و بیماریای قلبی-عروقی

بررسیا نشون میده مصرف غذاهای کنسرو شده فرد رو در برابر مواد شیمیایی قرار میده که با خطر دچار شدن به دیابت، بیماریای قلبی-عروقی و مشکلات دیگه ربط داره.

در این مطالعه محققان دو دانشگاه «جانز هاپکینز» و «استنفورد» آمریکا به بررسی اطلاعات مربوط به هزاران نفر در سنین جور واجور و پیش زمینه اقتصادی-اجتماعی اونا پرداختن و بر چالشایی که مصرف کنندگان غذاهای کنسرو شده واسه محدود کردن اندازه قرار گرفتن در برابر ماده شیمیایی بیسفنول A جلوی روشون قرار گرفته، تاکید کردن.

در این بررسی اطلاعات غذایی و نمونه ادرار ۷۶۶۹ فرد شش سال و بالاتر درفاصله سالای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ مورد آزمایش قرار گرفت و مشخص شد هر چی اندازه مصرف غذاهای کنسرو شده بیشتر باشه فرد بیشتر در برابر ماده شیمیایی بیسفنول A قرار داره.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، محققان آمریکایی دیدن مصرف محتویات یه قوطی کنسرو با افزایش ۲۴ درصدی ماده بیسفنول A در ادرار ربط داره. هم اینکه در غذاهای جور واجور اندازه متفاوتی از ترکیب بیسفنول A هست و بعضی شکلای جور واجور خوراکیا شامل اندازه بالاتری از این ماده شیمیایی هستن.


منبع :

ایسنا

.

منبع : salamatdigital.com

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه
  • رو زیاد می کنه


Copyright 2019. All rights reserved.

Posted شهریور ۲۹, ۱۳۹۸ by ماه نشان in category "سلامتی