سپتامبر 20

ارتباط مصرف ماهی در طول بارداری و کاهش ریسک آلرژی غذایی کودک | تغذیه سالم

رابطه مصرف ماهی در طول بارداری و کاهش خطر آلرژی غذایی کودک

به گفته محققان، زنائی که در طول بارداری ماهی چرب مصرف می کنن موجب می شن خطر ابتلای کودک شون به آلرژیای غذایی کم بشه.

یافته های تحقیقاتی محققان دانشگاه چالمرز سوئد نشون میده کودکانی که تا قبل از ۱۱ ماهگی در برابر مصرف ماهی و تخم مرغ که منابع اصلی اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستن، قرار می گیرن کمتر در خطر دچار شدن به آلرژیا قرار دارن.

کارین جانسون، عضو تیم تحقیق، در این باره میگه: «به نظر می رسه مصرف ماهی در خونواده موجب کاهش خطر دچار شدن به آلرژیا می شه. »

به گفته محققان کودکانی که در اوایل زندگی شون ماهی، تخم مرغ و آرد می خورن کمتر گرفتار به آلرژیا می شن، چراکه اندازه اُمگا-۳ خون شون بالاتره.

یافته ها نشون داد موقع تولد و هم اینکه در سن ۴ ماهگی، کودکان سالم تر دارای نسبت بیشتر اسید چرب اُمگا-۳ در خون شون بودن. سطح اُمگا-۳ با مصرف ماهی چرب به وسیله مادر ربط داره.

به گفته جانسون، مادر کودکان دارای اندازه بالای اُمگا-۳ در خون شون در طول بارداری و شیردهی ماهی بیشتری مصرف کردن.

منبع :



Copyright 2019. All rights reserved.

Posted سپتامبر 20, 2019 by ماه نشان in category "سلامتی